מלון מארבל ארץ’ ביי ת'יסל (The Marble Arch Hotel, by Thistle) לשעבר מלון ת'יסל מארבל ארץ' (Thistle Hotel Marble Arch), ממוקם בקצה המערבי של רחוב אוקספורד (Oxford Street), במרחק של 2 דקות הליכה בלבד מהייד פארק (Hyde Park), וכולל אינטרנט אלחוטי מהיר בחינם וללא הגבלה, מיני בר חופשי בכל חדר ומכונת קפה של Nespresso® בכל החדרים. הווסט אנד (West End) המפורסם של לונדון נמצא במרחק של פחות מ-1.6 ק”מ משם.
כל החדרים מרווחים וכוללים מיטות מסוגננות של Hypnos, טלוויזיה חכמה בעלת מסך שטוח, חדר רחצה צמוד עם מקלחת גשם ומוצרי טיפוח חינם, לרשותכם גם מיני בר, אמצעים להכנת תה וקפה, חלוקי רחצה ושולחן עבודה.
במלון יש מתחם עסקים מרשים, כולל 13 חללי ישיבות שיכולים להכיל בין 2 ל-500 אנשים, מרכז עסקים, צוות תמיכה לציוד אודיו / ויזואלי ומתקני כושר.
מסעדת The Grill פתוחה כל היום ומגישים בה סטייקים קלאסיים ומנות עונתיות. ארוחת בוקר א-לה-קארט זמינה כל בוקר במסעדה. יש להזמין את שעת הארוחה מראש.
הבר מגיש מגוון יינות, משקאות חריפים, בירות זרות ובירות מקומיות. דלפק The Deli מגיש גם תה וקפה, מנות קלילות, סלטים תוצרת הבית, כריכים ועוגות.
הרובע הפיננסי נמצא במרחק 10 דקות נסיעה בלבד ברכבת התחתית, ובית הכלבו סלפרידג’ס (Selfridges) נמצא במרחק 5 דקות הליכה בלבד. מקום האירוח נמצא במרחק של 4 דקות הליכה מפארק ליין (Park Lane).